Importeur van |

Een content titel

Green Comfort AmbePanel
Electric heating solutions

Dankzij de hoogstaande technologie van deze elektrisch verwarmingspanelen, behoort energieverspilling tot de verleden tijd. Het verwarmen van uw huis neemt vaak onnodig grote hap uit uw energie rekening.

Het elektrische verwarmingspaneel van Green Comfort zorgt voor een natuurlijke warmtestroom. Door gebruik te maken van convectie stroomt de warme lucht op een natuurlijkere manier door uw ruimte. Hierdoor wordt de gehele ruimte geleidelijk verwarmt. Zo geniet u altijd aangenaam van de warmte.

De artikelen van Green Comfort zijn geheel vrij van bewegende onderdelen. Een verwarming die niet van zich laat horen. U kunt aangenaam en geluidloos doorwerken terwijl het verwarmingspaneel zijn werk doet.

AmbePanel

Ingebouwde thermostaat:
Het elektrische verwarmingspaneel van Green Comfort behoudt uw ideale kamer temperatuur door middel van de ingebouwde thermostaat. De thermostaat voelt altijd de omgevingstemperatuur aan. Hierdoor gaat de verwarming alleen aan wanneer er warmte nodig is. En zodra de ruimte de ideale temperatuur heeft bereikt, gaat het elektrische verwarmingspaneel automatische uit.

Eco stand (235W) of Normaal stand ( 465W):
Met de Eco stand houdt u op een energiezuinige manier uw temperatuur optimaal. Met de Eco stand gaan een beter milieu en een lagere energierekening hand in hand. In de Eco stand verbruikt Het elektrische verwarmingspaneel slechts de helft van de energie. U kunt de Eco stand het best gebruiken als uw ruimte de optimale kamer tempratuur heeft bereikt, dan houdt de Eco stand deze tempratuur voor u bij.

Eenvoudige installatie:

U kunt in een mum van tijd uw elektrisch verwarmingspaneel van Green Comfort eenvoudig zelf ophangen. Dankzij ons eenvoudige montagesysteem bespaart u ook nog eens op installatiekosten ( zie onze gebruiksaanwijzing) Door ons speciaal ontworpen ophangsysteem hangt het verwarmingspaneel altijd waterpas met slechts twee ophangpunten. Zo kunt u het elektrisch verwarmingspaneel plaatsen waar u dat wilt.

Geluidloos:
Het verwarmingspaneel van Green Comfort is geheel vrij van bewegende onderdelen. Een verwarming die niet van zich laat horen. U kunt aangenaam en geluidloos doorwerken terwijl het verwarmingspaneel zijn werk doet.

BathroomPanel

Met de Bathroom Panel van Green Comfort verwarmt u de badkamer en uw handdoeken tegelijkertijd. Het slanke en strakke ontwerp van de Bathroom Panel neemt weinig ruimte in uw badkamer en is toepasbaar in ieder design.

Energiezuinig:

Dankzij de hoogstaande technologie van ons elektrisch verwarmingspaneel, behoort energieverspilling tot de verleden tijd. Het verwarmen van uw huis neemt vaak onnodig grote hap uit uw energie rekening. Dat kan efficiƫnter. Met het elektrische verwarmingspaneel van Green Comfort, Het Bathroom Panel verbruikt u aanzienlijk minder energie, omdat deze een ruimte verwarmt naar een comfortabele temperatuur met slechts 270 watt.

Spatwaterdicht:

Met een speciaal behandeld oppervlak en spatwaterdicht aan/uit schakelaar, is dit paneel geschikt voor gebruik in badkamers en natte omgevingen.

Twee aangehechte handdoekrails:
Gemaakt van roestvrijstaal en eenvoudig te instaleren.

Eenvoudige installatie:

U kunt in een mum van tijd uw elektrisch verwarmingspaneel van Green Comfort eenvoudig zelf ophangen. Dankzij ons eenvoudige montagesysteem bespaart u ook nog eens op installatiekosten ( zie onze gebruiksaanwijzing) Door ons speciaal ontworpen ophangsysteem hangt het verwarmingspaneel altijd waterpas met slechts twee ophangpunten. Zo kunt u het elektrisch verwarmingspaneel plaatsen waar u dat wilt.

STEPanel

De STEPanel van Green Comfot is energiezuinig en van een hoogwaardige kwaliteit. De STEPanel is de oplossing voor koude voeten of als u selectief wilt verwarmen onder uw bureau.

Bijvoorbeeld op kantoor, achter een kassa of balie, achter de computer, in de zithoek, of in de caravan. De STEPanel verhelpt tevens ergonomische klachten door het warmhouden van voeten en benen tijdens een lange werkdag op kantoor.

De kwalitatief hoogwaardige elektrische STEPanel, is energiezuiniger, hygiƫnischer, goedkoper en comfortabeler dan bijvoorbeeld een elektrisch kacheltje. U verwarmd alleen de voeten en niet de omgeving.

De STEPanel is eenvoudig verplaatsbaar en dus overal inzetbaar. De STEPanel beschikt over een grote aan en uit knop op de voorzijde van het paneel, waardoor het paneel eenvoudig uit of aan te schakelen is.

Specificaties STEPanel
60 Watt
220-240 Volt
2,3 KG

+ 31 6 53411490